Foto: Nova.rs

Štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković nada se da će on i ekipa ponoviti partiju iz prvog meča sa Ferencvarošom.

Zvezda u četvrtak od 21 sat gostuje mađarskom timu u četvrtom kolu grupe H Lige Evrope i želi nove bodove za ostanak u trci za plasman u nokaut fazu.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su na svom terenu pobedili sa 4:1, a Eraković je pozadi bio siguran u zatvaranju rupa ka golu Milana Borjana.

„Sigurno da sam odigrao i ja kao ceo tim odličnu utakmicu prošlog četvrtka, ali potrudiću se i ja i ostatak tima da održimo nivo iz prošle utakmice i nadam se da će i ovde tako biti“, rekao je Eraković na konferenciji pred revanš.

Dodaje da je ekipa dobro raspoložena pred meč, mada su i on i trener Miloš Milojević svesni da će utakmica biti nešto drugačija.

„Atmosfera je odlična, kao i uvek. I kad su rezultati bili malo lošiji po nas, atmosferu smo držali. Ne vidim razlog zašto i sad ne bi bila dobra i nadam se da će posle utakmice biti još bolja“, kaže Eraković.

Upitan za dvojicu ofanzivnih igrača, Franka Bolija i Rajana Mmaja, kaže da se ne boji nijednog i da je stručni štab Zvezde obojicu analizirao.

„To je na šefu stručnog štaba Ferencvaroša ko bi izašao na teren. Mi smo analizirali i jednog i drugog napadača i ko god da dođe, potrudićemo se da što manje imaju prostora i da neutrališemo sve njihove vrline“.

Diplomatski je odgovorio i na pitanje ko je najopasniji igrač Ferencvaroša.

„Imaju dosta dobrih igrača, ne bih izdvajao nekog pojedinačno. Znam Bolija sa kojim ja vodim duele, mislim da su dobar tim i mislim da će sutra biti jedan dobar meč“, kazao je Eraković.

BONUS VIDEO: Kanga o „bombi“ koja je oduševila Marakanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar