Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Rada Strahinja Tanasijević slomio je nogu tokom utakmice u Nišu protiv Radničkog i biće hitno operisan.

Tanasijević se povredio u 63. minutu u duelu sa igračem Radničkog Nikolom Čumićem.

„Pre svega hteo bih da poželim što brži oporavak Strahinji Tanasijeviću koji je doživeo tešku povredu. Nadam se da će operacija proći u najboljem redu i da će se on brzo vratiti na teren“, rekao je posle utakmice trener Radničkog Radoslav Batak, saopštio je niški klub.

Radnički je pobedio Rad sa 4:3, u utakmici 28. kola Super lige Srbije. Beogradski klub vodio je sa 2:0 i 3:2, ali je na kraju pretrpeo 21. poraz u ligi.

Trener Radničkog rekao je da je zadovoljan igrom u napadu, a da je probleme u odbrani očekivao zbog izostanaka nekolicine igrača.

PROČITAJTE JOŠ

„Želim da čestitam ekipi Rada i mom kolegi Mićoviću nadanašnjoj predstavi. Došli su da se nadigravaju, igrao se otvoren fudbal, a oni su se bolje snašli na početku meča i dali nam dva brza gola. Na svu sreću brzo smo se vratili i izjednačili na 2:2, posle smo ponovo morali da stižemo njihovu prednost od 3:2, ali smo u otvorenoj borbi ipak bili bolji za taj jedan gol“, naveo je Batak.

On je pohvalio dvostrukog strelca Čumića i naveo da je pružio priliku mladim igračima koje priprema za ozbiljniju ulogu u narednoj sezoni.

Trener Rada Marko Mićović rekao je da je ekipa došla u Niš da pokaže dobar fudbal i da promoviše nekolicinu mladih igrača.

„Dobro smo krenuli, poveli smo 2:0, a onda je zbog neshvatljive greške našeg juniora Dobrijevića utakmica dobila tok kakav mi nismo želeli. Drugo poluvreme smo dobro otvorili, poveli sa 3:2, ali smo popustili i dozvolili Radničkom da načini preokret“, naveo je on.

„Radnički ima ozbiljan kvalitet i svakako je znao da kazni naše opuštanje. Moram da kažem i da nas je veoma uzdrmala teška povreda Tanasijevića i da je od tog momenta i krenuo naš pad. Time naravno ne želim da umanjim uspeh Radničkog, koji je danas zasluženo pobedio, mada bi možda nerešen rezultat bio najpravedniji ishod“, dodao je trener beogradskog kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar