Foto: Printscreen Twittre / el faye the goat

Nisu se štedeli, sa nestrpljenjem se čeka njihov naredni duel

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) kaznila je menadžera Čelsija Tomas Tuhela sa 35.000 funti i zabranom vođenja kluba na jednoj utakmici zbog sukoba sa menadžerom Totenhema Antonijem Konteom prošle nedelje na meču drugog kola Premijer lige, prenosi „Skaj sport“.

PROČITAJTE JOŠ:

FA je kaznila Kontea sa 15.000 funti. „Skaj sport“ prenosi su da su dvojica menadžera kažnjena zbog nedoličnog ponašanja na meču Čelsija i Totenhema, koji je završen 2:2.

U saopštenju FA se navodi da je menadžer Čelsija dobio privremenu zabranu, dok se ne iznesu puni pismeni razlozi da se nemačkom stručnjaku omogući da predvodi ekipu sa „Stamford bridža“ na meču trećeg kola Premijer lige protiv Lidsa.

Tuhel i Konte su se verbalno sukobili tokom utakmice, koja je odigrana 14. avgusta, a po završetku meča došlo je do međusobnog guranja menadžera dva kluba. Veći incident je sprečilo obezbeđenje, a obojica stručnjaka su zaradila crvene kartone.

Nemački trener bio je nezadovoljan suđenjem i smatrao je da je njgov tim nezasluženo remizirao, jer je Totenhem postigao dva sumnjiva gola. Ni Konte se nije štedeo, pa je na svaki potez Tuhela imao burnu reakciju.

BONUS VIDEO Pogledajte golove Lids – Mančester siti 0:4

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar