Partizan u nedelju od 17 sati dočekuje Crvenu zvezdu, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević zanimljivo je govorio uoči večitog derbija u 11. kolu Superlige.

„Još ne znam sastav. Žao mi je što neće biti publike, to je hendikep za nas. Sav fokus je na nama, ali pratimo sve što se događa u vezi sa derbijem“, bilo je prvo što je Stanojević rekao.

Trener Partizana osvrnuo se i na izostanak Mirka Ivanića i Gelora Kange, koji zbog koronavirusa neće biti u konkurenciji za sastav večitog rivala.

PROČITAJTE JOŠ

„Možda bi mi odgovaralo da igra neko od njih dvojice ili bih voleo da igra neko od njih“, zanimljivo je poručio Stanojević.

Po pitanju sastava, trener crno-belih je dodao:

„Nismo još odlučili ko će od stranaca biti u timu, imamo mali problem što je Bibras Natho odigrao tri utakmice za reprezentaciju Izraela. Ali, rekao sam i momcima, u derbiju nema opravdanja ko god bude na terenu. Prezadovoljan sam kako smo danas izgledali, a tim ćemo odlučiti na dan utakmice. Dilema je i da li da novi napadač Bajbek počne derbi ili uđe sa klupe, a u odbrani bi trebalo od starta da bude Svetozar Marković“.

Večiti derbi u Humskoj dolazi posle reprezentativne pauze, tokom koje najveći rivali nisu mogli da treniraju sa svim igračima.

„Treneru nikad dovoljno vremena da spremi derbi. Nismo mogli nešto posebno da radimo u pauzi, Holender će tek od subote biti s nama, a pitanje uigranosti bi za kasnije moglo da bude problem“, rekao je Stanojević i dodao da ima pozitivan osećaj dva dana uoči meča.

PROČITAJTE JOŠ Partizan Zvezdi pred derbi: Draga, uvek si rado viđen gost

Trener Partizana osvrnuo se i na izjavu Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, a upravo njegova poruka biće dodatna motivacija crno-belima.

„Polako, ima vremena, ćeraćemo se još… Igramo na našem stadionu, mi smo na minus osam bodova u odnosu na Zvezdu, moramo da pobedimo“, zaključio je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar