Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

Objavljivanjem navijačkog video snimka, kompilacije događaja iz bliske i nešto dalje prošlosti, Partizan je najavio novo izdanje fudbalskog večitog derbija koji se igra u nedelju od 17.00.

Branilac titule šampiona Srbije, ekipa Crvene zvezde, gostovaće na stadionu u Humskoj ulici, u meču 11. kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Uzavrela atmosfera između večitih rivala startovala je izjavom generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića da je Partizan za Zvezdu „u rangu Radničkog iz Niša, Vojvodine i ostalih“.

„Zvezda je džinovski korak ispred Partizana. Što bi se mi bavili njima? Uzeli smo tri titule zaredom, 100 bodova ispred njih, oni se bore u rangu sa Radničkim, Vojvodinom i ostalima“, naveo je Terzić.

To je naišlo na reakciju i poduže saopštenje iz Humske u kom je citirana ta izjava, uz navode da je završila i na vratima svlačionice, kako bi fudbalerima služila kao motivacija.

U saopštenju su pobrojana dešavanja iz prethodnih susreta najvećih rivala, što je bio slučaj i u navijačkom video snimku.

Uz odlomak iz pesme grupe Zana i Željka Bebeka – Jabuke i vino.

Posted by Fudbalski klub Partizan on Среда, 14. октобар 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar