Foto: Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, ne sumnja u svoje izabranike pred odlučujući meč s Araratom (četvrtak, 19 časova), u borbi za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Umesto u Jermeniju, crveno-bele ekspedicija je u sredu krenula put Nikozije, gde će dan kasnije odmeriti snage sa Ararat Jermenijom.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Zvezde Dejan Stanković je optimista pred taj meč.

„Nismo razmišljali uopšte šta i gde ćemo igrati. Mi smo se spremali za utakmicu normalno, da se putuje kod njih da se igra od njih. Sticajem okolnosti bile su promene iz sata u sat da kažemo, a zadnja informacija je da se ide na Kipar. Znamo šta nam je činiti, znamo šta treba da radimo, a to je da odigramo pravu utakmicu jer je ovo jedna lepa šansa da Crvena zvezda uđe u grupnu fazu Lige Evrope“, rekao je Dejan.

Stanković je poručio da je naredni rival skeniran do najsitnijih detalja i da će Zvezda biti prava kada je to najpotrebnije.

„Temeljno smo analizirali Ararat, znamo šta mogu, znamo i šta ne mogu. Uopšte nije bitno sada kada pričamo taktika kakva će biti, bitno je kako se izađe na teren. Ko god bude izaštao znaće tačno šta treba da radi, očekivanja od svih igrača  biće velika. Zahtevi će biti veliki, tako da od nas sve zavisi, a ja sam siguran da će naši momci pokazati da su pravi kad treba“, jasan je trener srpskog šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar