Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim fudbalerima na novoj tituli šampiona Srbije i pozvao je svog prethodnika Vladana Milojevića da podigne pehar.

„Pozvao sam Vladana Milojevića da nam se pridruži, ako to njegovo vreme bude omogućavalo, da podigne pehar sa momcima. Ja nemam nikakav problem, naprotiv, to mi je veliko zadovoljstvo. Zvezda je jedna velika familija i tako treba da ostane“, rekao je Stanković posle utakmice sa Radom.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je pobedila Rad pred praznim tribinama stadiona na Banjici sa 5:0 u prvoj utakmici posle pauze zbog pandemije korona virusa i tako odbranila titulu šampiona Srbije.

Stanković je ekipu preuzeo na polusezoni, umesto Milojevića koji je otišao dok je Zvezda imala 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.

„Zaslužili su, zlatni momci, veliki profesionalci i veliko zadovoljstvo je biti sa njima. Čestitke idu ovim divnim momcima, svim zaposlenima u klubu i navijačima, bez kojih ova titula ne bi došla. Uvek su bili uz nas i davali nam vetar u leđa“, kazao je Stanković.

Zvezda će priliku da proslavi titulu imati narednog vikenda, na stadionu „Rajko Mitić“ i to pred navijačima, na utakmici protiv Radnika iz Surdulice.

„Spustio bih loptu što se tiče slavlja, jer je naš cilj osvajanje duple krune. Treba nam odmor, treba nam koncentracija. Nije lako igrati po 90 minuta u ovom ritmu nakon dva i po meseca pauze. Velika je stvar da se vratiš u klub za koji navijaš od malena i uspeš nešto da osvojiš. Sa igračima koje treniram je sve moguće, naš naredni cilj je osvajanje Kupa Srbije. Želimo duplu krunu i maksimalno usmeravamo fokus na izazove koji nas očekuju u tom takmičenju“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar