Foto: Starsport

Crvena zvezda savladala je Radnik u Surdulici 4:1, u 13. kolu Superlige, a trener Dejan Stanković bio je veoma zadovoljan onim što su prikazali njegovi puleni.

„Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se ‘pečatira’ Evropa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno“, rekao je Stanković i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali, sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao – svaka čast igračima“.

Na teren se vratio i Gelor Kanga, oporavljen od koronavirusa.

„Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje“, naglasio je Stanković.

Iako zbog pandemije navijači ne mogu da budu na tribinama, Zvezdine pristalice okupile su se oko stadiona u Surdulici i vatrometom podržale crveno-bele.

„Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine, čestitka je za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i sada, i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača“, smatra Stanković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar