Foto: Nikola Mitic / Starsport

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, pričao je pred derbi susret s Vojvodinom u Superligi, o odgovornosti i pritisku koji sa sobom nosi trenerski posao.

Proslavljeni fudbaler trenutno uživa u odličnim partijama crveno-belih, koji dominiraju srpskim fudbalom, a imaju uspeha i u Evropi, gde su drugi na tabeli u grupi Lige Evrope iza Hofenhajma, s velikim šansada da prezime na evrosceni.

PROČITAJTE JOŠ

„Moraš biti realan, prepoznati koliko je klub stao iza tebe i kada si grešio. Svako želi svoj pečat, ali smo na dobrom putu, po stilu i načinu igre i treninga, spremanja utakmica. Hoću da ostavim trag, ja sam Zvezdino dete, već sam deo nje celog života. Ako neko želi da prepozna, može da vidi. Imam dobar skup momaka, ljude u klubu iza sebe. Navijače moraš da zadovoljiš, od Zvezde se mnogo očekuje. Uvek želim biše kao jedan od navijača“, otkrio je Stanković u razgovoru za Žurnal.

Na konkretno pitanje da nema razloga da mu dugoročni planovi ne budu usko vezani za Crvenu zvezdu, Stanković je odgovorio:

„Znate onu priču, imaju dve vrste trenera: Smenjeni i oni koji će da budu smenjeni. Ne opterećujem se, uživam u svakom danu. Celog sebe moraš da daš kada dođeš na stadion, tako gledam na stvari. Rezultati sve govore“, realan je Dejan, koji je dodao da ne želi da mu javnost ‘kreira glavu“ i da za njega prvenstvo nije rešeno.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17.30 u Novom Sadu gostuju Vojvodini.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar