Strahinja Eraković na meču protiv Partizana
Strahinja Eraković (desno) Foto: Starsport

Oglasio se i najbolji Zvezdin igrač u derbiju.

Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković istakao je u prvi plan svoju dobru saradnju sa Aleksandrom Dragovićem posle 167. večitog derbija.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda i Partizan su u subotu na Marakani odigrali 0:0 u 31. kolu Superlige, a Eraković je bio najbolji pojedinac utakmice u redovima crveno-belih.

„Želeli smo da pobedimo, nismo kalkulisali, ali to je fudbal i ne bude uvek sve kako se zamisli. Bila je tvrda i fizički zahtevna utakmica, uz mnoštvo duela, ali to je ono što derbiji nose sa sobom. Odigrao sam ih mnogo u karijeri, znam kako da se postavim u takvim mečevima i sve više stičem iskustvo, pogotovo uz Dragovića. Komunikacija nam je fantastična, to je ključ“, kazao je Eraković za klupski sajt.

Njega je posle meča pohvalio i trener Dejan Stanković rekavši da je bio „monstruozan“.

„Prijaju reči hvale. Mnogo se trudim i radim kako bih bio što bolji fudbaler. Nastaviću u tom duhu, ali važna stvar i mog napretka je to što timski funkcionišemo odlično. Prija mi što znam da imam podršku i trenera i saigrača. To mi uliva ogromno samopouzdanje“, dodao je Eraković.

Strahinja Eraković na meču protiv Partizana
Foto: Starsport

Tim iz Ljutice Bogdana je zadržao dva boda viška u odnosu na Partizan, ali do kraja ima još šest mečeva i ništa nije gotovo.

„Svesni smo bili i pre derbija da koji god ishod da bude – ništa još nije rešeno. Dobra stvar je što je sve u našim rukama i ako budemo pravi u preostalim mečevima – osvojićemo titulu. Želimo to, postavili smo jasan cilj i borićemo se da ga i ostvarimo“, zaključio je Eraković.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić bacio saigrača na zemlju i „namestio“ mu crveni karton

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar