Dejan Stanković Foto:Srdjan StevanovicStarsportphoto

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković zadovoljan je urađenim u pobedi nad Čukaričkim (3:0) na startu prolećnog dela sezone u Superligi.

Stankovićev tim je pobedio Čukarički na svom terenu, golovima Milana Pavkova u 16, Ohija Omoižuanfa u 74. i Aleksandra Dragovića u 79. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uvek je prva utakmica najteža, da se otvori prvenstvo onako kako smo zamislili. Čukarički je poletna i mlada ekipa, uigrana i brza. Rezultat je korektan. Idemo dalje, čeka nas još 15 finala. Bitna su tri boda. Kako do njih, ne zanima me“, rekao je Stanković posle meča za Arenu sport.

Crveno-beli su se mučili sve do trenutka kada je u Čukaričkom isključen Uroš Drezgić. Tek nakon toga su postigli još dva pogotka. Pavkov je meč morao da završi ranije zbog toga što je ubrzo posle gola dobio jak udarac u glavu.

Pukla mu je arkada, glava mu je bila krvava i ustupio je svoje mesto saigraču, a Stanković kaže da nije ozbiljnija povreda.

„Kada vidim kako momci rade, a imate izbor… Mislim da će biti spreman Pavkov spreman za sledeći meč, znajući njega. Pavkov nam treba. Bili bismo ubojiti da je ostao na terenu. I ovako su momci bili koncentrisani, iako su grešili. Razumem ih“, istakao je Stanković.

Podsećamo, Zvezda posle 22 kola ima 57 bodova, pet manje od vodećeg Partizana, koji je u subotu slavio protiv Radničkog u Nišu.

BONUS VIDEO: Če Adams ponovo junak Sautemptona, doneo bod na Old Trafordu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar