Foto: Printscreen/Youtube

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde, imao je priliku da debituje kao igrač za crveno-bele sa 16 godina, šest meseci i 19 dana, u meču sa OFK Beogradom, a strast prema fudbalu preneo je i na svoju decu.

Kamere su u ponedeljak uspele da zabeleže jedan prelep prizor na stadionu „Rajko Mitić“, a reč je o tome da je Stanković trenirao zajedno sa svojim 14-godišnjim sinom, Aleksandrom.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladi igrač Intera je pokušao da savlada svog oca, koji je stajao na golu u ulozi golmana, i može se reći da je strateg crveno-belih i tu bio veoma uspešan, jer je odbranio veliki broj udaraca savog sina.

Po završetku rada, Stanković senior je rekao:

„Izgleda kao da ima 18, ali ima 14, jede dobro, ozbiljan potrošač“, nasmejao se Stanković i dodao. -„Jesam, nadao sam se ovoj slici, da će ovako biti jednog dana. Svaki put, svaki dan kad dođem na Marakanu ja sam srećan, tako da sam to uspeo da prenesem i na njih kad su bili mali. Pokušao sam da ih naviknem na crveno-belu boju tako da su već ozbiljni ‘cigani’. On pogotovo, obožava da dođe sa mnom na trening, da bude sa igračima, da šutira i proba da mi da gol, ali to mu teško ide. Imam ozbiljan kadar što se tiče navijanja“.

Aleksandar, koji igra zadnjeg veznog, rekao je da mu je „lepo kada šutira ocu, ali da ne uspeva često da postigne gol“.

„Da, igra lepo, zabavlja se, ima i lepu poziciju u timu Intera, koristi šut. Ima dobru praćku, ali treba još dosta pasulja da jede“, poručio je na kraju razgovora trener Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar