Danijel Subašić
Danijel Subašić; Foto: EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ne stišava se bura nakon meča Hajduka i Dinama (2:0). Nakon što je Marko Livaja na rukama navijača pevao "Mrzim Dinamo, srpsko ime to", svaki potez igrača Hajduka bio je pod lupom. Zbog spornog snimka iz jednog noćnog kluba oglasio se i golman ovog kluba Danijel Subašić.

PROČITAJTE JOŠ

On je bio prvi golman Hrvatske na Mundijalu 2018. godine kada su „vatreni“ stigli do velikog finala.

Subašić je poreklom Srbin jer su Subašići poreklom Srbi iz Raštevića pored Benkovaca. Velika bura se podigla u Hrvatskoj godinama ranije kada je otac njegove supruge Antonije Ante Boca istukao ćerku.

Naime, ona je završila u ambulanti, a policija je privela oca, koji je kasnije optužen za nasilje u porodici. On ju je prebio, a pretio joj je da će je zaklati ukoliko se uda za Srbina.

Ta bura se vremenom stišala, ali sada je još jednom Subašić u centru skandala.

On je ovako video sve što se dešavalo u toku i nakon derbija Hrvatske.

„Najveći hrvatski derbi Dinamo. Velika pobeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad s manje prekršaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobede. Protiv Dinama koji igra Ligu Evrope i koji je po kvalitetu jedna od najboljih ekipa lige. Svaka čast, bili. Velika fešta je bila ispod tribine gde su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na naš doček u Split gde je sve bilo vrhunski i veličanstveno“, napisao je Subašić.

Nije se na tome zaustavio.

„Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podelili te video klipove i prodali se za (200 do 500 kuna) i tu je počelo sve ovo gore navedeno da se ne ističe i ne priča o Hajduku koji se stabilizuje, koji se diže, koji je u lovu na oba trofeja, koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njega pevao pogrdne pesme i širio mržnju.“

Pojasnio je i da poštuje svaki klub.

„Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub u HNL-u od mene ima veliki respekt prema svojim radnicima, igračima, navijačima tako i Dinamo. Ako sam ja svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem ili pevanjem sebi u bradu) nekog uvredio nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic)

BONUS VIDEO Pogledajte bizarni autogol koji je poslao Hrvatsku na Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar