Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Aleksandar Kolarov, kapiten reprezentacije Srbije i defanzivac Intera, našao se na udaru italijanske javnosti nakon poraza u gradskom derbiju od Milana (2:1).

Srpski reprezentativac nastavio je niz bledih izdanja u klupskom dresu, a neopreznim startom nad Ibrahimovićem skrivio je jedanaesterac koji je golgeter roso-nera pretočio u vođstvo.

Izdanje Kolaraova našlo se pod lupom uglednog italijanskog lista „Gazeta delo sport“.

PROČITAJTE JOŠ

„Prvi put možeš da oprostiš. Drugi put je već alarmantno. Treći put logično je da postaviš pitanje: Šta se to dešava sa Aleksandrom Kolarovim“, navedeno je u analizi igre Intera.

Italijani su takođe istakli da su bleda izdanja Srbina prerasla u kontinuitet, a da se greška protiv milana nadovezala na kikseve u utakmicama sa Fjorentinom i Beneventom te su pokrenuli i pitanje pozicije koju igra.

Iz „Gazete“ deo odgovornosti pripisuju i Antoniju Konteu koji forsira Kolarova na poziciji štopera.

Ruku na srce “Gazeta” se otovreno pita i kolika je za sve krivica trenra Kontea i da li veteran igra na pravoj poziciji. Strateg Intera stao je posle utakmice u zaštitu defanzivca.

„Oba gola su mogla da se izbegnu, to je sigurno. U ovom trenutku smatram da je ovo najbolja uloga za Kolarova. Igrao je tako u Romi, takođe i za Srbiju. Za njegove godine, to je najlogičnija pozicija“, rekao je Konte.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar