Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaleri Srbije odigraće 12. novembra na stadionu "Rajko Mitić" protiv Škotske utakmicu decenije, u kojoj je ulog plasman na Evropsko prvenstvo posle 20 godina. Ipak, "orlovi" će u tom meču biti lišeni usluga Filipa Đuričića, koji je i dalje pozitivan na koronavirus, saznaje Nova.rs.

Maestralni vezista Sasuola ove sezone igra u životnoj formi, postigao je tri gola i upisao asistenciju u dosadašnjem toku Serija A, da bi ga onda zadesio neverovatan peh.

PROČITAJTE JOŠ

Iako nema simptome, na jednom od klupskih pregleda, ispostavilo se da je pozitivan na koronavirus. Od tada je u izolaciji proveo gotovo dve nedelje i došlo je vreme za kontrolni test.

Uradio ga je Đuričić u subotu, nadao se dobrim vestima, ali je usledilo ogromno razočaranje. Kako Nova.rs saznaje, rezultat testa koji je desetka Sasuola dobila ponovo je pokazao prisustvo novog virusa Covid-19 u organizmu.

Činjenica da je momak iz Obrenovca pozitivan, usloviće novih sedam dana karantina, pa je jasno da Đuričić, koji je u prethodnim mečevima Lige nacija, pre svega u onom čuvenom polufinalu baraža za Evro sa Norveškom u Oslu (1:2), dejstvovao sa Tadićem odmah iza Mitrovića, ovoga puta neće biti u stanju da pomogne „orlovima“ 12. novembra protiv Škota.

Potpuno je jasno da se ovakve vesti iz Italije nimalo neće dopasti selektoru Ljubišu Tumbakoviću, koji će morati da pronađe adekvatnu zamenu za Đuričića u meču sa „suknjicama“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare