Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, nalazi se na udaru kritičara i mnogi veruju da bi uprava kluba uskoro mogla da mu uruči otkaz.

Junajted je u sredu uveče poražen na gostovanju Bašakšehiru u utakmici Grupe H u Ligi šampiona sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako im je to bio prvi poraz posle deset uzastopnih pobeda na gostovanjima, Solskjer je na udaru, pre svega zbog brojnih slabih izdanja od starta sezone.

PROČITAJTE JOŠ: Skols kritikuje: Primili su gol kao deca na livadi

U Premijer ligi, Junajted je na 15. mestu sa svega sedam bodova iz šest utakmica i tu je najveći razlog zadovoljstva kod navijača.

I pored toga, „Skaj Sports“ je preneo da uprava kluba daje podršku Norvežaninu i vidi ga na poziciji menadžera na duže staze.

„Poruka iz uprave Mančester junajteda je da podržavaju Solšera. On je čovek za dugoročni projekat, ali stvari moraju da se promene na terenu što je pre moguće“, preneo je „Skaj“.

Zanimljivo je da uporedo s tim, ostrvska štampa nastavlja da povezuje Junajted sa Maurisijom Početinom, koji je nedavno gostujući u živom programu „Skaj Sportsa“, rekao da neće još dugo biti bez posla i da je spreman u svakom momentu da se vrati trenerskom pozivu.

Pojedini idu dotle da tvrde da je uprava giganta sa „Teatra snova“ već kontaktirala Argentinca i njegove predstavnike, što znači da se spremaju za moguću smenu u slučaju da Solskjer i tim nastave sa lošim rezultatima.

„Crvene đavole“ več u subotu očekuje teško gostovanje na „Gudisonu“ protiv Evertona i eventualni neuspeh bi samo pojačao priče o smeni Norvežanina, koji je kormilo preuzeo 19. decembra 2018. po odlasku Žozea Murinja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar