Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Ole Gunar Solskjer, menadžer Mančester junajteda, nalazi se u nezavidnoj poziciji posle drugog uzastopnog poraza u poslednjih nedelju dana.

Junajted je poražen na gostovanju Bašakšehiru u Ligi šampiona sa 2:1, a posebna je priča kako su primili te golove, posebno prvi.

PROČITAJTE JOŠ:

Norvežanina danima unazad smenjuju u ostrvskim medijima, pominje se mogućnost da na kormilo dođe bivši menadžer Totenhema Maurisio Početino.

PROČITAJTE JOŠ: Skols kritikuje: Primili su gol kao deca na livadi

Solskjer je po završetku meča u Istanbulu bio vidno neraspoložen.

„Nije to bila dobra igra protiv tima koji je radio mnogo i koji nas je par puta uhvatio na spavanju. Postigli su dva gola, tipično za Evropu kada se ne branite dobro. Kod prvog smo izveli skraćeni korner i zaboravili da ostavimo čoveka pozadi. To je neoprostivo. Kod drugog se takođe nismo dobro organizovali posle njihove kontre. To su dva jeftina gola, posle u drugom delu nismo uspeli da nađemo način da izjednačimo“, rekao je Solskjer.

Svestan je da nema još mnogo kredita.

„Nije lako biti pozitivan posle ovoga, kada izgubite na ovakav način. Ipak, ovi igrači su dobri i imamo šansu u subotu sa Evertonom da se vratimo na kolosek“, poručio je Menadžer junajteda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar