Foto: Starsport / Srdjan Stevanovic

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, podigla je pravu buru u srpskom fudbalu ovih dana.

Posebno zato što je snažno odjeknula informacija da će Milan nekom drugom prepustiti mesto između stativa u Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE JOŠ:

Za Borjanov odlazak se saznalo u danima kada se pisalo i o njegovom sukobu sa Dejanom Stankovićem, trenerom Crvene zvezde, posle remija sa Radnikom iz Surdulice na Marakani (1:1).

Snežana je samo, narodski rečeno, „potpalila vatru“, tokom slavlja zbog rođenja ćerke Marka Gobeljića, kada je na društvenim mrežama sugerisala da igračima Zvezde kasne plate.

Tajming je bio takav da je varnica, nastala kada se saznalo za svađu Stankovića i kapitena Zvezde, preraste u pravu „eksploziju“ van terena.

„Lagani ste, biće nekada i plata“, napisala je Snežana Borjan na društvenim mrežama pred minuli vikend, dok su igrači Zvezde kitili muzičare na Gobeljićevom slavlju.

Kasnije je potvrđeno da je Borjan tražio da ide iz kluba posle četiri i po godine, iako je doskora delovalo da je sve u redu.

Možda nije direktno ona supruga uticala na takav epilog, ali je tokom godina javno istupala, često braneći Milana, „peckala“ je Partizan, raspravljala s „grobarima“, prozivala se sa Vladimirom Vuletićem, bivšim potrperdsednikom Partizana…

Nije se libila da se oglasi i kada je u bolnici imala braunilu u ruci zbog komplikacija sa koronavirusom, ali je ostala zatvorena kada je trebalo da prokomentariše Borjanov odlazak iz Zvezde.

Snežana i Milan Borjan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mnogo puta do sada nije bilo tako, a reči nekadašnje direktorke marketinga u Partizanu, privlačile su veliku pažnju.

„Morate glasnije, ne čujem vas od talasa na bazenu“, poručila je Snežana Borjan navijačima Partizana, koji su joj uvredljivo skandirali pred 161. večiti derbi.

Nešto slično je poručila i posle 165. derbija (1:1), opet nakon uvreda od strane navijača Partizana.

Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Ne čujem vas od šuškanja evra, premije za prethodne četiri titule“, napisala je Snežana septembra ove godine.

Time je aludirala na činjenicu da Partizan od 2017. godine nije bio šampion Srbije, mada sada drži pol-poziciju za naslov prvaka jer ima pet bodova viška u odnosu na Zvezdu.

Nije „udarala“ samo na navijače Partizana, već i na neke od ljudi iz kluba, poput nekadašnjeg golmana crno-belih Vladimira Stojkovića.

Stojković je pred derbi sa Zvezdom u finalu Kupa rekao „mene silujte ako ne uzmemo Kup“, što je izokola prokomentarisala i Snežana Borjan.

Foto Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

„Ljubavi, hvala ti za četiri godine sreće najveće. Hvala ti za ove što su nas vređali. Hvala ti za ove što žele da budu silovani. Hvala ti za sve. Volimo te najviše na svetu Filip i ja. Svi vi koji niste znali, Milan Borjan je takav jedan car. Ne samo kao muž i najveća ljubav. A ne mora da bude silovan, na primer“, napisala je Borjanova supruga.

Bilo je i momenata kada je one koji je prozivaju i vređaju označavala kao „devijantne umove“, a o svađi sa Vuletićem i međusobnim optužbama u tom slučaju je neukusno i pisati.

Foto: Instagram/snezanafi

Iz Partizana su se više puta prethodnih godina žalili na regularnost prvenstva, što je na svoj način prokomentarisala i Borjanova saputnica.

„Zvezda u poslednjih nekoliko utakmica domaćeg prvenstva pobeđuje sa 5:0… Neki sa penala ali i to je legitimno jer su igrači pokazali karakter. Jedva čekam priče o nameštenoj tituli“, istakla je Snežana prošle godine.

U aprilu 2021, kada je situacija bila znatno drugačija nego sada, a Partizan u minusu sa bodovima, nije se libila da „pecne“ crno-bele.

Milan Borjan i Snežana
Foto: Screenshot Instagram snezanafi

„Znači, obukla sam se lepo da proslavim Zvezdinu pobedu, ali toliko je hladno da živa na termometru pokazuje minus 12“, rekla je Snežana Borjan posle pobede Zvezde nad Partizanom.

Da ne komentariše stvari koje se tiču samo supruga, pokazala je i kada je bila oštra prema onima koji su vređali Marka Gobeljića posle grešaka u dvomeču sa Milanom.

„Podrška za brata Gobelju. Mnogo više on voli Zvezdu i mnogo bi srećniji bio da je dao gol i da nije dobio crveni od vas što niste potrčali za loptom u životu i osnovno zanimanje vam je da širite mržnju po društvenim mrežama i urinirate po tim tastaturama“, kazala je Snežana Borjan.

BONUS VIDEO: Borjan pokazao klasu, jedini prišao deci i usrećio ih dresom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram