Foto: Starsport

Ni onima koji imaju grejače ispod terena ne bi bilo prijatno da igraju po "bljuzgavici".

Veliko nevreme pomerilo je čitavo kolo Prve lige Srbije, objavio je fudbalski klub Jedinstvo iz Uba u utorak popodne.

PROČITAJTE JOŠ:

Sneg je počeo da pada u ponedeljak i stvorio je mnogo problema građanima, pa se svakodnevne obaveze odvijaju otežano, dok je fudbal potpuno stao.

„Poštovani, uzimajući u obzir iznenadnu količinu snežnih padavina na teritoriji cele države, prinuđeni smo da odigravanje svih utakmica 28. kola pomerimo na subotu 8.4.2023. godine. To će posledično dovesti do pomeranja datuma odigravanja utakmica 29. i 30. kola. U skladu sa navedenim, utakmice 29. kola Prve lige Srbije će se igrati u sredu 12.04.2023. godine, a utakmice 30. kola, poslednjeg u preliminarnoj fazi takmičenja, u subotu 15.04.2023. godine“, stoji u dopisu koji je klubovima poslao Aleksandar Pivić u ime Superlige i Prve lige Srbije.

Tim Jedinstva je pre tri dana pobedio Inđiju sa 3:0, a naredni meč trebalo je da igra u sredu protiv Metalca.

U istom danu je svoje mečeve trebalo da odigraju i Inđija i Grafičar, Loznica i Zlatibor, Rad i Železničar iz Pančeva, beogradski Radnički i Sloboda Užice, Sremska Mitrovica i Trajal iz Kruševca, Vršac i IMT Novi Beograd, Mačva i RFK Novi Sad.

Kada je reč o klubovima Superlige, većina njih takođe ima zakazane mečeve u sredu, pa od vremenskih uslova zavisi hoće li i ti mečevi biti igrani.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar