Slavko Bralić FK Vojvodina
Foto:Nenad Mihajlovic

Slavko Bralić odlučio je da postane novi igrač Osijeka nakon sezone i po u Vojvodini i u Superligi Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Njemu je istekao ugovor sa timom iz Novog Sada, koji neće dobiti obeštećenje, a on je već treće pojačanje hrvatskog predstavnika nakon Šime Gržana i Amera Hiroša.

On je već ranije nosio dres Osijeka od 2013. do 2015. godine, kada je sakupio 47 utakmica pre nego što je otišao u Široki Brijeg (kasnije igrao i za Nefči i Larisu).

„Srećan sam i zadovoljan što sam nakon šest godina ponovo u Gradskom vrtu, u Osijeku sam proveo lepe trenutke i stekao mnoge prijatelje. Lepe uspomene me vežu i uz Osijek, taj klub nije bio to što je danas i jako sam srećan što je prebrodio teške trenutke kroz koje je prolazio i što je postao klub koji se bori za naslov prvaka Hrvatske. Pratio sam što se događa, bilo mi je jako drago što je sve bolji i sve konkurentniji u HNL-u i mogu samo biti ispunjen ponosom što sam deo takvog Osijeka“, rekao je doskorašnji fudbaler Vojvodine na predstavljanju u novom klubu.

Potpisao je ugovor do 2024. godine, a sa Osijekom će pokušati da prekine dominaciju Dinama iz Zagreba. U novom klubu će nositi broj 28.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar