devojka Nikole Jokića
Foto:Screenshot/Facebook/Natalija Maćešić

Nikola Jokić i Dejan Milojević objasnili su kako mu je srpskom centru pre nekoliko godina propao transfer u Barselonu.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je sa Megom igrao protiv Cedevite u ABA ligi, a na tribinama su bili skauti Barselone sa spremljenim ugovorom na pet godina. Ipak, tada je srpski centar odigrao jedan od najgorih mečeva u dresu Mege.

„Deki (Dejan Milojević) je hteo da me ubije. Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa“, rekao je Jokić u dokumentarnoj seriji „Čovek koji pravi razliku“, koja je posvećena Mišku Ražnatoviću, košarkaškom menadžeru..

Ubrzo se nadovezao i sadašnji trener Milojević.

„Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio.“

Jokić je ostao u Megi i kasnije direktno iz ovog kluba izašao na NBA draft, gde je postao jedan od najboljih igrača i blizu je MVP nagrade.

U međuvremenu je oženio tadašnju devojku Nataliju Maćešić, koja je takođe rođena u Somboru.

Već nekoliko godina žive zajedno u Denveru, a diplomirala je na Univerzitetu u Koloradu.

Foto: Facebook/Natalija Maćešić

Njih dvoje su se zabavljali i godinama pre odlaska u SAD, gde su počeli i da žive zajedno.

„Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala“, ispričao je košarkaš svojevremeno.

Razlikuje se od mnogih žena i devojaka sportista jer nije uradila nijednu plastičnu operaciju, već je prirodna lepotica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare