Rikardo Gomeš u zagrljaju igrača Partizana; Foto: Srdjan Stevanovic

Fudbalski klub Partizan doneo je veoma lepu odluku pred meč sa Dunajskom Stredom u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

PROČITAJTE JOŠ...

Crno-beli ekipu iz Slovačke dočekuju u četvrtak, 22. jula, a tribine stadiona u Humskoj će biti otvorene za sve mališane koji se bave fudbalom.

„Sa željom da deci iz Srbije ulepšamo letnji raspust, FK Partizan i ove godine organizuje „Dečiju tribinu“ na severnoj strani stadiona, gde ćemo ugostiti mališane tokom utakmice FK Partizan – FC DAC 1904, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

U cilju poštovanja regulative UEFA, bezbednosnih mera, kao i odredbi o smanjenju kapaciteta stadiona usled pandemije Kovid-19, FK Partizan će, u saradnji sa školama fudbala iz dvanaest gradova Srbije, ugostiti mališane do 14. godina, u pratnji trenera“, navedeno je na stajtu Partizana.

Ekipu Aleksandra Stanojevića očekuje meč protiv tima iz Slovačke na svom terenu, nakon čega 29. jula sledi revanš, a ukoliko se izbore za narednu fazu, fudbaleri Partizana će odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Soči (Rusija) – Kešla (Azerbejdžan).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare