Vazura
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaleri Partizana dobili su u ponedeljak protivnika u meču trećeg kola Lige konferencija, ako uspeju da prođu Dunajsku Stredu.

Žrebom u sedištu UEFA u Nionu odlučeno je da će Partizan ići na pobednika duela ruskog Sočija i azerbejdžanskog tima Kesla.

PROČITAJTE JOŠ:

„Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo“, rekao je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

Tim Aleksandra Stanojevića je vratio nekoliko kvalitetnih pojačanja i dobro je startovao u Superligi pobedivši Proleter sa 4:0. Nešto slično bi Stanojević voleo da ponovi i 22. odnosno 29. jula protiv Dunajske Strede.

„Tek onda (ako prođemo Dunajsku Stredu) ćemo razmišljati o novom protivniku. Mislimo da je Soči favorit u prvoj utakmici i da je jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu i ekipi. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi“, dodao je Vazura.

BONUS VIDEO: VAR tehnologija testirana u Fudbalskom savezu Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare