Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Debakl ostavio traga.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv Gzire pravila „nenormalne“ greške, ali i istakao da svu odgovornost za rezultat i eliminaciju snosi on.

PROČITAJTE JOŠ...

„Teška utakmica u kojoj nismo odgovorili obavezama kao što je trebalo. Opet nam se desilo da dobijemo takve golove da je to nestvarno, to su greške koje su nenormalne“, rekao je Sivić na konferenciji za novinare u Nišu.

„Imamo 30 sekundi da završimo utakmicu i mi ni to ne možemo da sačuvamo. Kad je tako, i ne zaslužujemo bolje“, dodao je on.

Fudbaleri Radničkog iz Niša nisu uspeli večeras da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su na svom terenu izgubili od Gzire posle penala.

Nakon 2:2 na Malti, 90 minuta na Čairu završeno je identičnim rezultatom, posle produžetaka bilo je 3:3, a posle penala 3:1 za Gziru.

„Svu odgovornost snosim ja. Međutim, ovde nije mesto gde ću da podnosim ostavku, nego tamo gde treba. Ono što sam rekao pre utakmice – sramota je ispasti od ekipe sa Malte i snosim svu odgovornost za rezultat“, rekao je Sivić.

BONUS VIDEO Partizan predstavio novu garnituru dresova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare