Siniša Mihajlović stoji zabrinut pored terena
Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Trener Bolonje Siniša Mihajlović predvideo je koji će sudija arbitrirati u meču njegovog kluba sa Juventusom, a sada je otkrio kako mu se "javilo" i da će torinski klub dobiti penal.

Bolonja i Juventus se sastaju u nedelju od 20 sati i 45 minuta u sklopu 38. kola Serije A i torinskom klubu mnogo više znači pobeda da bi u poslednjem kolu probao da pretekne Napoli i ode u Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dolaze ovde veoma motivisani i njihova motivacija će probiti oblake. Igraće sa više intenziteta nego u Kupu Italije, a mi ćemo uraditi sve da igramo svoju igru i budemo fizički i mentalno u meču do kraja. Biće teško, ali to i očekujem“, rekao je Mihajlović.

„Znate, juče sam otišao na pregled u bolnici i morali su da me uspavaju. Probudili su me baš u trenutku u mom snu kad je Paulo Dibala izvodio penal za Juventus, a bilo je 0:0. Ne znam šta se desilo i pitam se da li se da li to znači nešto“, dodao je Miha.

On je otkrio da će Lukaš Skorupski braniti na tom meču, te da rezultat mnogo znači ekipi jer pobedom Bolonja završava u gornjem delu tabele.

„Ako bismo pobedili, uradili bismo to zbog nas, grada i navijača, a ne da bismo nekom drugom činili usluge“, napominje Mihajlović.

Za to vreme, Andrea Pirlo nije siguran na klupi Juventusa i od plasmana u Ligu šampiona zavisi da li će ostati trener slavnog kluba.

„Osvojio je Superkup i Kup Italije u svojoj prvoj sezoni u velikom klubu, pa ne znam zašto se žale. Ne treba da ga krive zbog Skudeta, jer je pre ili kasnije moralo da se desi. Ako dođe do Lige šampiona, to je dobra prva godina. Mogao je bolje, ali mogao sam i ja“, istakao je trener Bolonje.

On se na kraju konferencije izvinio zbog nekih svojih opaski tokom utakmica i priznao da su mu sudije nekoliko puta progledale kroz prste zbog komentara ove sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar