Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović; Foto: Screenshot Twitter Daniele Mari

Prvi put od kada je izašao iz bolnice srpski trener se pojavio na konferenciji za medije.

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, održao je emotivni govor nakon što je po drugi put pobedio leukemiju.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je napustio bolnicu sačekala ga je supruga, a nekoliko puta su se igrači okupljali ispod prozora bolničke sobe kako bi mu pružili podršku.

Tim je vodio sve vreme pomoću savremenih tehnologija, pa mu neće biti potrebno vreme da se „uhodava“.

Kada je stigao na konferenciju pred meč 36. kola Serija A protiv Venecije u nedelju od 15.00, sve je otvorio u šaljivom tonu.

„I vi ste meni nedostajali, vi ste nužno zlo. Kada vam se u životu dese neke stvari, shvatite koliko vam nedostaju neke stvari za koje nikad ne biste pomislili da će vam faliti, kao recimo vi“, započeo je Mihajlović.

Pojasnio je kako mu je bilo u bolnici.

„Bilo je mentalno teže da izdržim ovoga puta. Zbog korone sam stalno morao da budem sam, samo sam jednog dana video svoju suprugu na tri sata. Otkako su me primili u bolnicu cilj mi je bio da se vratim što pre. Sada sam već domaći u bolnici ‘Sant Orsola’, kada se sve završi moći ću da budem vodič ovde“, poručio je čuveni trener.

Oduševljen je što se u potpunosti vraća fudbalu.

„Kada sam shvatio da ću posle 30 dana moći da se vratim na teren bilo je fenomenalno, osetio sam emocije koje ranije nisam poznavao. Zdravlje vam omogućava da uživate u životu, ali bolest vas natera da shvatite suštinu.“

Pojasnio je da ga je uvredila izjava Simonea Inzagija pre meča sa Interom i da je zbog toga dodatno motivisao tim.

„Meč sa Interom je bio najbitniji i osetio sam da je Inter mislio da će dobiti meč i pre nego što su izašli na teren i to me je naljutilo. Rekao sam momcima pre meča to, a iako volim Inter i poštujem Simonea Inzagija povredio me je njihov odnos pre utakmice“, završio je Mihajlović.

BONUS VIDEO Tadić o plasmanu Srbije u Katar

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare