Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener Bolonje Siniša Mihajlović kaže da njegovi igrači ne smeju da uzimaju ništa zdravo za gotovo u ovoj čudnoj sezoni, a rekao je i kako su ga igrači "smekšali" posle katastrofe sa Romom.

Mihina ekipa igra protiv Torina u nedelju, ali nije u blistavoj formi, a Torino je nedavno pravio probleme Juventusu sve do pred kraj meča.

PROČITAJTE JOŠ:

„Tužan sam što se Torino toliko muči, jer sam bio srećan dok sam radio tamo kao trener i navijači me još uvek pozdravljaju, kao i tim i predsednik“, kaže Mihajlović na konferenciji pred taj meč.

Bolonja je u prethodnih nekoliko kola upisala tri poraza, remi i samo jedan trijumf, pa Srbin nema mnogo razloga da bude zadovoljan formom. Međutim, nema ni Torino jer je pretposlednji u Italiji sa samo šest bodova, sedam manje od Bolonje.

„To što su na dnu tabele samo potvrđuje koliko je ova sezona uvrnuta i da ništa ne uzimamo zdravo za gotovo. Moramo brzo da se prilagođavamo, da ne bismo ulazili u borbu za opstanak. Bez predsezonskih treninga i pripreme, bez navijača, samo povrede i virus, svašta može da se desi“, kaže Mihajlović.

Njegovom timu fale Lukaš Skorupski kao prvi izbor na golu i još nekoliko igrača, a igra Rodrigo Palasio, tridesetosmogodišnjak kome se Miha divi.

„Zapanjen sam šta taj čovek radi. Kad sam ja bio u 39. godini, bio bih ‘mrtav’ kad bih igrao tri utakmice u nedelji, a Palasio je kao strela“, našalio se Mihajlović.

Otkrio je i kako je razrešio situaciju sa igračima posle teškog poraza od Rome 5:1.

„Pustio sam ih iz ‘zatvora’. Dva kapitena Palasio i Poli su došli i tražili da nastavimo treninge pre Božića. Saglasio sam se, ali su pre toga morali da pričaju sa ekipom i sklopili smo moralni pakt da će pružati sve što mogu“, objasnio je Miha.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar