Simuliranje
Foto: Screenshot X CBS Sport Golazo

Nikada nije dosadno kada god njih trojica ušetaju u studio, a ovog puta je na tapetu bila situacija sa meča Crvena zvezda i Mančester sitija (2:3).

Džejmi Karager je pokazao da je maher da istovremeno uradi dve stvari – da pokaže šta mu se u fudbalu ne dopada i da se podsmeva Majki Ričardsu.

PROČITAJTE JOŠ

I to je ovog puta uradio tako što je pustio snimak penala koji je Majka Hamilton pokušao da iznudi protiv Crvene zvezde. Pre toga je već postigao sjajan gol u 19. minutu kada je loptu zakucao iznad glave Omrija Glazera.

„Ali postojala je jedna stvar koja mi se večeras nije dopala i on to mora da izbaci iz igre. To je užasno, užasno foliranje – to je varanje.“, rekao je Karager, a Ričards je odmah povikao „Šta?“.

Usledio je odgovor.

„Evo, nije u redu. Ne, nije u redu, on ovako pada, veoma je teatralno i ne želimo da to gledamo.“

Ričards ga je zbunjeno upitao da li je ozbiljan.

„Naravno da sam ozbiljan; na ovome će mi zahvaliti za nekoliko godina.“

Onda je usledila još jedna dobro promišljena poruka.

„On se očigledno ugleda na tebe, pa šta misliš odakle mu to? Šta misliš gde je to naučio, od Majke Ričardsa?“

Zatim je Karager sa režijom dogovori da se skoči čuveni „Skok u bazen“ Ričardsa u periodu dok je igrao za Aston Vilu.

Tjeri Anri, legendarni napadač Arsenala, Barselone i Francuske, nije mogao da prestaje da se smeje što je jasno čulo na snimku.

Nakon meča je Hamilton bio i dlje pod ogromnim utiskom.

„Čak ni ne znam kako da to opišem rečima sve ovo, da budem iskren – sve je to nadrealno. Igra, gol, svi su to videli, ali nisam ni znao šta da radim. Gvardiola me je stavio na desno krilo, to je nešto drugačije za mene. Nisam baš igrao tamo. Video sam to kao izazov i prihvatio sam ga i uživao sam u svakom trenutku. Igrao sam sa Oskarom Bobom prošle sezone u U21, vrhunskim igračem, odrastao sam uz Rika Luisa kada sam bukvalno bio ovako mali. I Susoho ​​koji je debitovao sada igra u 21. godini. Menadžer nam je dao priliku na treningu i u utakmici danas. Igrajući sa najboljim igračima uvek napredujete“, rekao je Hamilton.

BONUS VIDEO Vladimir Lučić posle meča Crvena zvezda – Mančester siti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar