Njanjon
Foto: EPA-EFE/EDDY LEMAISTRE

Prekid sezone u Francuskoj, prouzrokovao je neizvesnost po pitanju pozajmljenih igrača u Ligi 1.

Veliki broj igrača koji su na pozajmicama u Francuskoj, sa neizvesnošću čeka odluku o svojoj budućnosti, a među njima i dvojac Sevilje.

PROČITAJTE JOŠ

Sudbina Žorisa Njanjona, defanzivca pozajmljenog Renu, i Serhija Rika, golmana na pozajmici u Pari Sen Žermenu, postala je neizvesna usled odluke Vlade Francuske da zabrani sve sportske događaje do septembra.

Pred dvojcem je nejasna sudbina jer je sezona u Francuskoj završena, a neće imati pravo da igraju ni za Sevilju do kraja sezone.

Jedinstvena situacija je prouzrokovala priličnu neizvesnost, a o sudbini Njanona i Rika odlučivaće rukovodstvo i stručni štab na posebnom sastanku.

Konačni sud o tome da li će pozajmice golmana i defanzivca biti nastavljene ili prekinute doneće sportski direktor Sevilje Monhi i strateg Lopetegi.

Takođe, prekid takmičenja u Francuskoj uneo je neizvesnost po pitanju nastavka UEFA takmičenja u kojem Liga 1 ima svoje predstavnike – Pari Sen Žermen i Lion, a Parižani su već najavili da neće odustati od borbe za trofej Lige šampiona.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar