Foto: EPA-EFE/Rafael Marchante

Posle katastrofe u duelu sa Bajernom (2:8) u Barseloni je samo jedno pitanje - da li će menadžer Kike Setijen dočekati jutro kao trener katalonskog kluba.

Barselona nikada nije ovako ponižena u jednoj evropskoj utakmici, kao što je bio slučaj na stadionu “ De la Luz“ u Lisabonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Po završetku meča, mnogo pitanja, mnogo smrknutih lica u taboru ekipe sa „Kamp Nou“ stadiona.

PROČITAJTE JOŠ: „Svemirci“ iz Minhena ponizili Barselonu

Kike Setijen je po završetku meča je delovao krajnje utučeno.

„Ovo je neverovatno bolan poraz. Postigli su više golova nego što su očekivali. Počeli smo dobro, ali snaga protivnika je bila takva da sz nas u mnogim fazama igre nadvisili, više su trčali. Mislim da je prerano da govorim o tome hoću li ostati u klubu ili ne. Realnost je da to ne zavisi od mene. Na svima nama je da shvatimo šta nam se dogodilo i šta je uslovilo poraz ovakve važnosti, koji je svakako bolan“, kaže Setijen.

On kaže da ne želi da govori ljudima iz uprave šta da rade.

„Ne bih da pričam šta je klubu potrebno. Ovde sam samo nekoliko meseci. Ako Đerar Pike kaže da je vreme za velike promene, onda su te njegove reči važnije. Vreme je da se napravi analiza i donesu odluke koje su neophodne za budućnost kluba“, rekao je trener Barselone.

Pike, jedan od najiskusnijih u timu Barselone, bio je nedvosmislen.

„Ovo jako boli sve nas. Ne možemo ovako da igramo, mnogo mi je teško. Ne znam šta bih rekao. Klubu su neophodne velike promene i to ne samo igrača. Ipak, ne želim da upirem prstom ni u koga. Verujem da smo sad dotakli dno. Moramo da pogledamo oko sebe i vidimo šta se dešava. Da li je ovo kraj jedne ere? Ne znam, ali znam da smo gore ne možemo. Jednostavno, nismo na dobrom putu. Ovo što se desilo večeras nije prihvatljivo“, poručio je Pike.

Barselona je eliminacijom iz Lige šampiona izgubila i poslednju priliku da sezonu završi sa osvojenim trofejom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar