Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Zlatan Ibrahimović, napadač Milana, prezadovoljan je posle nova dva gola koje je postigao u pobedi "roso-nera" nad Sampdorijom u Đenovi (4:1).

Iskusni švedski napadač, koji ima 38 godina, rekao je za sebe da je kao „Bendžamin Baton“, iz čuvenog holivudskog filma iz 2008. godine – u prevodu, čovek koji nikad ne stari.

PROČITAJTE JOŠ:

Batona je glumio Bred Pit i radi se o čoveku koji „obrnuto stari“, tačnije rađa se kao starac, da bi bio potom sve mlađi kako prolazi vreme.

PROČITAJTE JOŠ: Moćni Ibra, Đuričić uživao u petardi, Lazović najavio pobedu

„Ja sam kao Bendžamin Baton, uvek sam bio mlad, nikad star. Ljudi mi stalno govore kako sam star i umoran, ali ja se tek zagrevam!“, poručio je Zlatan.

Njemu ugovor sa Milanom ističe ovog leta, a od dolaska zimus iz redova LA Galaksija postigao je devet golova.

Otkako je sezona u Seriji A nastavljena, Milan je bez poraza. Imaju garantovano mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope na kolo pre kraja.

„Očigledno je da je Zlatan veoma zaslužan za našu seriju i napredak, mada nije samo stvar u njegovom dolasku, nego i u radu celog tima proteklih meseci. Rekao mi je da se oseća dobro, da je srećan i to dokazuje svakog dana“, rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar