Foto: Screenshot Instagram sergiocarrallo

Serhio Karaljo je sanjao da postane zvezda Real Madrida dok je prolazio omladinske kategorije kluba. Sanjao je o slavi koju je na kraju stekao ženidbom, a ne fudbalskim majstorijama.

Sada ima 27 godina i uveliko je u fudbalskoj penziji u kojoj uživa sa 18 godina starijom Karolinom Stenburi.

Januara 2015. godine je raskinuo ugovor sa Realom, a nakon kraćeg zadržavanja na Islandu odlučio je da je dosta. Umesto fudbalu, posvetio se uživanju u luksuznom životu.

Zaveo je 45-godišnju TV zvezdu i glumicu iz Velike Britanije, a procenjuje se da je „teška“ oko 30 miliona dolara.

Njih dvoje su u braku već punih devet godina, a ova dama iz prethodnog braka sa turskim naftnim tajkunom Džemom Habibom ima dva sina i ćerku. Da broj 18 nije slučajan kod nje svedoči i što je nakon toliko godina odlučila da se razvede.

U jednom momentu je i ona progovorila o tome što moraju da prolaze kroz brojne osude javnosti.

„Mislim da nijedan otac ne sanja da njihov zlatni dečko izlazi sa ženom starijom od njega. Zapravo smo kada izađemo Serhio i ja izgledali kao majka i sin“, iskrena je bila Karolina.

Porodica fudbalera nije bila previše srećna izborom, otac Karalja je pokušao sve što može.

„Otac mi je nudio dosta novca, rekao je da ću dobiti sve poželim, samo da se odreknem Karoline“, objasnio je bivši vezista.

Pojasnio je i kako je reagovala mama kada je obelodanio da nova devojka može da mu bude i majka.

„Zapravo je plakala i ne zbog sreće. Rekla mi je: Zašto ovo radiš? Zašto ne vodiš normalan život sa mlađom devojkom i da izgradiš porodicu? Odgovorio: Ali mama, volim je. Rekla je sve ovo pre nego što je zapravo upoznala Karolinu. Sada je voli“, rekao je Karaljo.

Nimalo neočekivano sada uživaju zajedno u Dubaiju, a vode luksuzni život. Obožavaju da lete helikopterom, da privatnim avionom posećuju egzotične destinacije, a o fudbalu verovatno retko kada i pričaju.

BONUS VIDEO Slavlje u svlačionici Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar