Foto: REUTERS/Alberto Lingria/Guliver

Sergej Milinković-Savić je i dalje tema u brojnim evropskim medijima uoči letnjeg prelaznog roka. Reprezentativca Srbije posle Pari Sen Žermena sada ponovo dovode u vezu sa Realom.

Španski list „As“ je preneo da je Real i te kako zainteresovan da angažuje srpskog fudbalera, koji je bio na listi potencijalnih pojačanja i prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je Lacio zacepio visoku cenu obeštećenja, minimalno 100 miliona evra i do transfera nije došlo.

Mediji na Iberijskom poluostrvu, pozivajući se na francuske izvore, prenose da je Zidan stupio u kontakt sa mnadžerskim timom fudbalera Lacija.

Osim Pari Sen Žermena, koji je proteklih dana poslao ponudu na adresu rimskog kluba, pominjali su se i Mančester siti i Mančester junajted.

Zidan je voljan da ga vidi u Madridu, ali „As“ prenosi da je Sergej navodno dao prednost tome da na „Parku prinčeva“ igra u tandemu sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom

Povodom spekulacija oko transfera srpskog igrača oglasio se i sportski direktor Lacija, Ilji Tare. On je za „Skaj Italija“ objasnio poziciju kluba sa „Olimpika“.

„Situacija mora pažljivo da se razmotri, kao i želje samog igrača. Sve će biti procenjeno u svoje vreme, bez bilo kakvog pritiska i za dobro obe strane. Ako stigne ponuda koja će zadovoljiti i klub i igrača, uzećemo je u razmatranje, u suprotnom, biće nam zadovoljstvo da nastavimo saradnju. Koliko vredi? Nisam dobar u proceni, ali on je prvoklasan igrač“, poručio je Tare.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram