Milošević
Foto: FK Partizan

Savo Milošević, trener Partizana, pričao je na startu priprema za novu sezonu o pojačanjima, o tome kako će izgledati trenažni proces, a neizbežna tema bilo je novo lice u stručnom štabu Radovan Ćurčić.

Na pitanje koliko je čitava situacija s koronavirusom poremetila start priprema, Milošević je odgovorio:

„Nije nas poremetilo, čak nam je ovde komotnije. Pripremni period sa malo više igrača, priključili smo šestoricu igrača iz Omladinske škole, iz Teleoptika. Operativno nam je mnogo lakše raditi na dva naša terena, jer te uslove nemamo nigde. Gde god da odemo imamo jedan teren i jedan termin. Jedini mali problem, igrači psihološki vole da ih odvedete negde. Planiramo da odemo na Zlatibor u narednih sedam, osam dana. Ako bude sve u redu na niovu države“, poručio je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ

Pričao je šef stručnog štaba Partizana i o novajlijama.  

„Imali smo Aranbašića, Čolića i Kneževića i na pripremama u Turskoj. Danas ćemo imati prvi put, dva klinca Bojata i Krstića, na poziciji desnog beka i špica. Želeli smo da vidimo koliko mogu. Imamo i Jovića, da ne zaboravim. Radmanovac i Momčilović, međutim nisu tu jer su imali članove porodice s koronom, pa ćemo videti kako će se razvijati tu situacija. Odstranili smo za sada oni koji su bili u bilo kakvom kontaktu s koronom“, oprezan je Savo, koji je dodao da će svi koji su bili na pozajmicama, tamo i ostati. 

Na pitanje kada će se ekipi priključiti kamerunski defanzivac Maki Banja, Milošević je odgovorio:

„Očekujemo ga čim se završi slovenačka liga, još ima obaveze pošto traje liga. U glavi mi je 22. jul, da se završava liga“.

Pričajući o tome na kojim stvarima će biti akcenat tokom priprema, trener Partizana, izdvojio je snagu i prevenciju od povreda.

„U ovom delu specifično je što ekipa ne polazi od nule, u dobroj meri je spremna. Snaga će biti jedna od ključnih stvari, kao prevencija od povreda“.

U stručnom štabu Partizana prethodnih dana došlo je do promena. Ekipu je napustio Milan Đuričić Đumi, koji je postigao dogovor o raskidu saradnje s crno-belima, a na njegovo mesto stigao je nekadašnji selektor Srbije Radovan Ćurčić.

„Radovan i ja se poznajemo dosta dugo, želimo korak dalje, kako u igračkom kadru, tako i u stručnom štabu, Nismo mogli da dovedemo perfektnijeg čoveka. Ostali su sada detalji, a on je majstor za detalje. Očekujem veliku pomoć od njega. Zaista od srca da se zahvalim Đuričiću, mi ćemo biti prijatelji do kraja života, siguran sam da će nam se putevi ponovo ukrstiti. Zahvalan sam mu do neba, što je pomogao meni i što je zbog mene došao u Partizan, da mi budu pomoćnik, jer znam da nikom drugom to ne bi bio. Hvala mu puno, još jednom“, rekao je Savo Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar