Vučelić
Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana počeli su u subotu pripreme za narednu sezonu, a prisutnima se tradicionalno prvi obratio predsednik - Milorad Vučelić.

Ipak, izostala je rutina, s obzirom na to da je Vučelić u Zemunelu održao krajnje nesvakidašnji monolog. Odlučio je da se pomalo i našali posle sezone u kojoj su crno-beli ostali bez trofeja.

PROČITAJTE JOŠ

Kup Srbije otela im je Vojvodina, dok je titula ostala na „Marakani“.

„Mi smo u takmičenjima u prethodnoj sezoni pokazali da smo pravi srpski klub. Igrali smo briljantno, imali sjajne pobede, ali na kraju nismo trijumfovali ni u jednom takmičenju. To je srpski specijalitet još od Kosova. Voleo bih da izneverimo tradiciju ovog naroda i da ono olimpijsko načelo da je važno učestvovati, pa da ove godine slavimo najpre u prvenstvu, da postignemo što bolji uspeh u Evropi i da osvojimo Kup, koji smo ove godine izgubili zbog naše loše utakmice, jer nismo igrali sa dovoljno žara“, rekao je Vučelić na početku obraćanja.

Interesantnu opasku imao je predsednik „parnog valjka“, poručivši da čim vidi ekipu kako je „otvorila“ meč, zna kakav će biti epilog na kraju susreta.

„Neću da ostavljate srce na terenu, njemu je najbolje na svom mestu, u grudima. Nego želim da to srce upravlja vašim znanjem i kvalitetom. Radovaćemo se svim vašim pobedama, strepećemo u svim utakmicama. Kada vidim u prvih 15 minuta vaš angažman na terenu, mogu sa 99 odsto sigurno da kažem kakav će biti ishod“, poručio je Vučelić.

Na „prozivci“ u SC Teleoptik pojavilo se 28 fudbalera Partizana. Pozivu trenera Save Miloševića odazvali su se: Stojković, N.Stevanović, Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Vujačić, Urošević, Brežančić, Zdjelar, Natho, Smiljanić, Marković, Suma, L. Pavlović, F. Stevanović, Asano, Ivanović, Stanojlović, Sadik, Matić, Štulić, Stojković, Knežević, Čolić, Bojat, Arambašić i Krstić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram