Foto: stu.dio / Shutterstock

Na sreću se sve zavšilo dobro.

Grupa maskiranih huligana su u Sarajevu, na dečijem fudbalskom turniru, suzavcima, bakljama i noževima napali roditelje, dok je jedan od njih čak uboden dva puta u zadnji deo tela i noge.

Ostali roditelji su uspeli da se odbrane, pa je i jedan huligan dobio nekoliko udaraca. Deca su prošla bez povreda, a jedna osoba je uhapšena, a više privedeno.

PROČITAJTE JOŠ

Sekretar Fudbalskog kluba Zvezdara Ivan Stojimirović je za Nova.rs rekao da se dan nakon napada svi osećaju bezbedno i da će nastaviti da igraju na turniru.

Stojimirović je potvrdio i u kom stanju se nalazi povređeni roditelj i kakvo je raspoloženje ostalih članova tima.

Foto: Privatna arhiva

„Svi su dobro, kao i povređeni roditelj koji se oporavlja dobro. Zahvaljujemo se svima koji su se javili da ponude bilo kakvu pomoć“, rekao je Stojimirović za Nova.rs.

Jedan od roditelja je odmah nakon nemilih događaja za Nova.rs objasnio kako je izgledao napad huligana na njih.

„Bio sam sa grupom od desetak roditelja koji su krenuli za trojicom koji su naprskali suzavac. Izašli smo na parking i tamo ih je bilo oko dvadesetak. Gađali su nas i mi smo krenuli nazad. U tom trenutku smo ušli u hotel i rekao sam jednom od roditelja da mu je pocepana jakna i on kaže gde i ja mu pokažem. On na to kaže da ga zateže i butina i kad smo pogledali utvrdili smo da je uboden nožem“, rekao je jedan od roditelja za Nova.rs

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo: Gol „rabonom“ kakav se viđa i potez za „Puškaša“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar