Šakira, Đerar Pike
Šakira, Đerar Pike; Foto: EPA/ANDREU DALMAU

Ljubavni krah jednog od najpoznatijih parova na svetu ulazi u poslednju fazu drame - osveta bivših ljubavnika.

Šakira, svetski poznata pevačica, teško je podnela razvod, pa su je u jednom trenutku paparaci slikali i kako potpuno skrhana hoda ulicama. Imala je izgubljen pogled i delovalo je kao da je kraj ljubavi potpuno slomio, procenjeno da nisu povređene samo njene emisije, nego i ego.

PROČITAJTE JOŠ

U ovom trenutku jedino što povezuje Đerara Pikea, zvezdu Barselone, i Šakiru su deca koja imaju srpska imena: Saša i Milan.

Smislila je neočekivan plan kako da se osveti Pikeu, a u tome joj pomaže „Spotify“, glavni sponzor katalonskog giganta.

Barselona je u nedelju poražena od Real Madrida (3:1), a na dresovima je imala logo „sove“ koja predstavlja zaštitni znak Drejka.

Postao je prvi izvođač koji je na „Spotify“ koji je prešao 50 milijardi pregleda.

Sada o tome razmišlja upravo Šakira, zapravo joj je to dalo savršenu ideju za osvetu. Kolumbijka trenutno radi na najnovijem singlu „Monotonija“, a želi da ga promoviše na različite načine.

Moises Ljores, novinar iz Barselone, tvrdi da su ugovori između Šakire i sponzora gotovo završeni, te da će u nekoj sledećoj utakmici Barselona igrati u dresovima na kojima piše „Šakira“ ili će biti neki logo koji aludira na nju.

Barselona, Šakira i Pike u ovom trenutku ćute o ovoj mogućnosti. Na društvenim mrežama se već pojavio trejler koji predstavlja indirektnu prozivku Pikea i objašnjava zbog čega je pukla veza (nikada nisu bili zvanično u braku jer je ona htela da ih ne vezuje ugovor).

„Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju djevojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno od njegovog ponašanja“, kazala je jednom prilikom Šakira.

Šakira je objavila sliku na kojoj se nalazi srce koje kuca uz poruku na španskom.

„Nisi ti ni moja krivica, bila je kririca zbog monotonije. Nikad nisam ništa rekla, ali to me povredilo. Znala sam da će se to dogoditi“, stihovi su iz pesme.

BONUS VIDEO Fudbal u Bugarskoj: Svađa oko penala, vlasnik upao na teren

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar