Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo; Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Izgleda da Kristijano Ronaldo ima znatno kraći fitilj u poslednje vreme.

Mančester junajted je slavio sa 2:0 protiv Totenhema u 12. kolu Premijer lige, a taj susret bi mogao da bude prekretnica u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, to se neće desiti dok se u potpunosti ne raščisti haos u sopstvenoj svlačionici. Mogao je Junajted da slavi i ubedljivije, ali je Ugo Loris bio maestralan jer je odbranio čak osam šuteva ka njegovom golu.

Možda su Fred i Bruno Fernandeš bili strelci, ali je sve bilo u senci jednog poteza Kristijana Ronalda.

Ronaldo je na kraju presedeo gotovo čitav meč na klupi. Bio je neiksorišćena izmena, a i pre poslednjeg sudijskog zvižduka je ipak napustio klupu.

„Dejli mejl“ čak smatra da je Portugalac napustio meč i pre kraja meča.

Ovo je razjarilo navijače kojima se ne dopada konflikt trenera Erika ten Haga i Ronalda, ali su ovog puta stali na stranu stratega.

Holanđanin je odlučio da makar u sredu uveče uživa u pobedi.

„Video sam ga, ali nisam s njim o tome pričao. Raspravljaćemo o tome. Sad slavimo pobedu. Ne želim sada o tome, sutra ćemo. Voleo bih da zadržim fokus na ekipi i sjajnoj predstavi svih 11 igrača i zamjena. Bila je to timska predstava“, rekao je Ten Hag.

Ronaldo je tako pokazao nepoštovanje prema klubu, saigračima, ali i čitavoj ligi. To je bio još jedan njegov način da se pobuni zbog statusa koji ima.

Još jednom ranije je Ronaldo pod komandom palicom Ten Haga ranije otišao u svlačionicu, protiv Rajo Valjekana na pripremnog meču.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar