Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus je još jednom ostao bez četvrtfinala Lige šampiona, a nakon meča su mnogi krivicu svalili na prvu zvezdu Kristijana Ronalda.

Portugalski napadač nije uspeo da postigne pogodak, a čak je označen kao krivac jer je okrenuo leđa prilikom slobodnog udarca i upravo mu je kroz noge prošla lopta koja je završila u golu.

PROČITAJTE JOŠ

Juventus je imao igrača više od 54. minuta, ali nije uspeo da iskoristi tu prednost.

Fabio Kapelo, čuveni italijanski stručnjak, nije štedeo portugalskog asa.

„Prvi gol u prvoj utakmici je bio poklonjen… Ima golova koji ne smeju da budu primljeni. Današnji penal je još jedan poklon – Demiral je vrlo naivan i to je ozbiljna greška. Ali i Kristijano Ronaldo koji u živom zidu skače i okreće leđa. Ko god da je u živom zidu, ne sme da se plaši da bude pogođen. To je neoprostiva greška za koju nema izgovora“, oštro je govorio Kapelo.

Alesandro Del Pjero je bio oštar prema Ronaldu, ali i čitavom timu.

„Kristijano Ronaldo ima svoje odgovornosti. Nije imao mnogo šansi, ali je protraćio onaj udarac glavom koji bi inače uvek iskoristio. Ali ne može biti samo njegova krivica, Juventus je više od sat vremena igrao sa igračem više.“

Džejmi O’Hara je bivši fudbaler Totenhema i stručni konsultant u studiju „BT sporta“, a ostao je u neverici zbog poteza Ronalda.

„Pirlo će biti besan na Ronalda. Lopta mu prolazi kroz noge i vara golmana. To zaista ne očekuješ od svog najboljeg igrača, takvu grešku…“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar