Ronald Kuman sastanak ostaje u Barseloni
Foto: EPA-EFE/Toni Albir

Ronald Kuman trebalo bi da ostane trener Barselone bar još godinu dana, objavio je poznati fudbalski insajder Fabricio Romano.

PROČITAJTE JOŠ:

Kuman nije ispunio očekivanja protekle sezone jer Barselona nije osvojila titulu u Španiji, ona je pripala Atletiko Madridu, a nije uspeo ni da uradi nešto više u Ligi šampiona.

Đoan Laporta i uprava kluba su odlučile da nastave sa Kumanom uprkos svemu, tim pre što će sada ekipa biti pojačana nekolicinom igrača.

Došli su Erik Garsija, Serhio Aguero i Džordžinjo Vajnaldum, pa se očekuje da katalonski gigant bude više po meri holandskog stručnjaka.

Kuman je preuzeo Barselonu prošlog leta, po odlasku Kikea Setjena. Setjen je izgubio titulu od Real Madrida, a onda se Barsa izblamirala u Ligi šampiona.

 

Bajern ju je demolirao sa 8:2 u meču nokaut faze Lige šampiona, što je bila kap koja je prelila čašu.

Kuman je ekipu preuzeo u vreme internih potresa, kada je Lionel Mesi javno izrazio nezadovoljstvo tadašnjom upravom i predsednikom Bartomeuom i hteo je da ide.

Stanje se od tada malo stabilizovalo, Mesi je promenio mišljenje, pa će, po svemu sudeći, Kumanu zato biti pružena još jedna prilika.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar