Romario i Diksi Prat, Foto: Instagram / Romario

Ime čuvenog brazilskog fudbalera Romarija provlači se ovih dana kroz medije iz neočekivanih razloga.

Pedesetsedmogodišnjak je svojevremeno bio jedan od najboljih fudbalera planete, a danas je političar čiju su karijeru obeležili brojni skandali.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova 25-godišnja ćerka Danijela Favato objavila je da je otvorila nalog na platformi poznatoj po eksplicitnim fotografijama i snimcima „OnlyFans“.

Danijela je objasnila da će na toj platformi probati da kači sadržaj mimo uobičajenih „normi“, a razlog je što je postala majka pre dva meseca.

Dobila je dete sa Fabiom Enrikeom, fudbalerom iz Brazila, a za to vreme njen otac se bavi rejtingom, ali teško da je iza sebe ostavio staru naviku koju je svojevremeno opisao Hristo Stoičkov, Romariov saigrač iz Barselone.

„Romario je bio zainteresovan za samo dve stvari u životu: fudbal i je***e. Romariov stil života i njegovo idi mi-dođi mi stalno mu je stvaralo probleme sa ženom“, pričao je Stoičkov.

Daleko da je nekadašnji reprezentativac iz generacije koja je 1994. osvojila Mundijal, jedini Brazilac koji je gajio ovakav stil života, ali za sada niko od drugih poput Ronaldinja ili Adrijana, pa i Ronalda, nije zavodio devojku koja može da mu bude ćerka.

Romario je lopte nemilice pakovao u mrežu, a paralelno sa 780 zvaničnih golova, bio je i ženskaroš koji ima tri braka iza sebe.

Bio je najbolji na svetu na terenu, ali i jedan od „najluđih“ van zelenog tepiha.

Ostvario je san svakog brazilskog dečaka podizanjem „boginje“ na Svetskom prvenstvu, dobio je „Zlatnu loptu“, bio je u idealnom timu, pa postao i deo FIFA drim tima.

Pele ga je uvrstio u 125 najvećih živih fudbalera, a jedan je od retkih koji je makar nezvanično dostigao cifru od hiljadu pogodaka.

„Prva stvar koju mu savetujem jeste da ima mnogo dobrog seksa. To je najbolje korišćenje četiri slobodna dana između utakmica. I naravno, mora da se koncentriše na teren kad je utakmica“, rekao je Romario pre pet godina kad su ga pitali šta da radi Gabrijel Žezus u Rusiji.

Foto: EPA/Antonio Lacerda

Svog stila života teško je mogao da se odrekne i kada je završio fudbalsku i počne političku karijeru, pa onda ne treba da se ljuti ako se i njegova ćerka ipak oproba i u sadržaju za odrasle, a ne samo u objavljivanju videa o majčinskim temama na OnlyFansu.

Čak je i sam Romario lani ispričao šta za njega znači seks u životu, pišući za Players’ Tribune.

„Seks je za mene uvek bio j****o dobar. Ponekad bih u toku dana kad je utakmica ostajao kod kuće, dalje od tima, a ako bih se probudio napaljen prvo sam imao seks sa ženom, pa onda otišao na utakmicu. Na terenu me je to činilo lakšim i mirnijim“, rekao je Romario.

Romario i devojka
Romario i devojka; Foto: Instagram screenshot marcelleceolin

Od Monike Santoro, prve žene se rastao 1995. godine, sa drugom je ostao do 2001, ali je bio neveran.

Luis Nazario da Lima Ronaldo je pričao kako je tokom okupljanja reprezentacije ROmario ubedio „Zubu“ da pobegnu iz hotela.

„Tokom Kopa Amerike 1997. Romario me je ubedio da pobegnemo iz hotela. On se prvi popeo preko zida, a ja sam ga odmah pratio. U međuvremenu je na drugoj strani ulice taksi čekao na nas i proveli smo noć u dobrom društvu. To je kasnije završeno posle priličnih komplikacija, ali ne mogu da pružim više detalja“, pričao je Ronaldo.

Romario je nakon toga bio sa trećom ženom Izabel Bitenkur do 2014, a potom i sa 29 godina mlađom devojkom Diksi Prat.

Diksi je bila tinejdžerka u to vreme 2015. i još gore je što je drugarica njegove ćerke, koja je sa Romariom provela novogodišnje praznike.

Tu je i Ana Karolin Nazario, čak 31 godinu mlađa od Romarija, dok je najskorije povezivan sa Marsel Seolin, 25 godina mlađom devojkom od nekadašnjeg fudbalera, koji se poslednjih desetak godina bavi politikom.

Radio je sve što je mogao da postane senator Rio de Žaneira. Došlo je do euforije kada je 2010. godine postao član parlamenta kao poslanik Socijalističke stranke Brazila (PSB). Obećao je da će u politiku unesti iste kvalitete koje je imao kao i fudbaler – hrabrost i posvećenost. Skandale je preućutao.

A kada su počeli da isplivavaju na površinu, nastali su prvi problemi, pa je njegovo ime počelo da se provlači po medijima u vezi sa nepotizmom, korupcijom, dok je njegov prijatelj i savetnik bio optužen za ubistvo.

Seksualni skandali su u svetlu tih dešavanja nekako padali u drugi plan.

„Bio sam na doping kontroli i kada se završio meč na Marakani, želeo sam da proslavim dobre rezultate testa sa devojkom. Sačekali smo u svlačionici da svi odu sa stadiona pa smo zatim vodili ljubav nasred stadiona“, izjavio je Romario svojevremeno.

Priznao je da je imao i grupni seks.

„Imao sam iskustva i po tom pitanju. U ovom slučaju sam više voleo da zbijam šale na tuđ račun, ali sam i sam doživljavao neke avanture. Grupno vođenje ljubavi je nešto uobičajeno u ekipnim sportovima. Pošto sve radimo zajedno, zašto ne bi kolektivno i delili intimu“, pitao se Brazilac.

Tvrdi da jedino vođenje ljubavi voli više od fudbala.

Govori kao da je nešto najnormalnije da se deli intima u sklopu kolektiva, pošto je fudbal ekipni sport.

Brazilski plejboj je iz tri braka i nebrojeno mnogo veza dobio sedmoro dece, od čega su četiri ćerke i deluje da za njega ni porodično, ni emotivno neće biti zime.

BONUS VIDEO: Kad vam protivnik grubim startom pocepa i čarapu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar