Foto: Printscreen Instagram / Daniella Favato

Danijela Favato, ćerka legendarnog brazilskog fudbalera Romarija otvorila je nalog na sajtu za odrasle.

Ona će preko platforme „OnlyFans“ probati da plasira drugačiji sadržaj od očekivanog, tim pre što je nalog otvorila nedugo pošto je rodila prvo dete.

PROČITAJTE JOŠ:

Danijela je tom odlukom šokirala svoje pratioce, ali strani mediji pišu da njen sadržaj objašnjava mnoge nedoumice.

Romariova ćerka ima 270.000 pratilaca na Instagramu, s tim što je u startu rekla da će se norma razlikovati od uobičajene.

A uobičajeno je da se na toj platformi kače eksplicitni snimci, intimne fotografije, pa čak i klipovi seksualnih odnosa odraslih.

Svako od pretplatnika plaća određenu, relativno simboličnu sumu za sadržaj koji potom može da gleda, a zarada vlasnika naloga zavisi od broja pretplatnika.

„Kreirala sam nalog na OnlyFans-u da bih malo bliže podelila svoje iskustvo u vezi sa time što sam prvi put postala majka“, kaže Danijela Favato, koja je u januaru rodila ćerku Mariju Eduardu, a otac je fudbaler Fabio Enrike.

„Nisam planirala da imam dete, ali mi se sve promenilo odjednom. Nisam imala pojma kako da izađem na kraj sa decom“, dodaje 25-godišnja Romariova ćerka.

„Ja sam od onih osoba koje nervira kad deca plaču u avionu, a pošto stalno učim ponešto novo, mislila sam da je kul ideja da kreiram profil na platformi gde mogu da objavljujem sadržaj o toj temi“, objasnila je ona.

Naglasila je i da je roditeljstvo više bilo cilj njenog dečka, nego njen, te da je zatrudnela samo mesec dana nakon što je prestala da pije pilule za kontracepciju.

„Osam godina sam koristila pilule za kontracepciju i prestala sam nakratko da bih napravila pauzu i razmislila da li želim, ili ne želim decu. Mesec dana je prošao, a ja sam već bila trudna. To je bio moj najgori mamurluk tokom karnevala, sledeće nedelje sam saznala za trudnoću“, kazala je Danijela Favato.

BONUS VIDEO: VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar