Prosinečki
Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Robert Prosinečki će na gostovanje Kajzerija u Istanbulu udaljenom preko 6.000 kilometara putovati automobilom kako bi se zaštitio od koronavirusa.

Turska je trenutno jedna od malobrojnih zemalja u Evropi u  kojoj sportska takmičenja nisu ukinuta usled koronavirusa.

Tim povodom za četvrtak je zakazan sastanak turskih ministara sporta i zdravlja sa predstavnicima sportskih saveaza na kojima će se odlučivati o narednim koracima.

PROČITAJTE JOŠ

Dok se sastanak čelnika ne završisvi članovi fudbalskog šampionata Turske spremaju se za predstojeće duele, a među njima i Kajzeri, ekipa koju sa klupe predvodi Robert Prosinečki.

Tim hrvatskog stratega trebalo bi da gostuje Fenerbahčeu u Istanbulu koji je udaljen preko 6.000 kilometara, a ekipa će na put krenuti avionom u kojem se neće naći i Prosinečki.

Bivši strateg Crvene zvezde poslednjih godina ima zdravstvene probleme zbog kojih spada u rizičnu grupu kad je u pitanju koronavirus pa će iz preventivnih razloga u prestonicu Turske putovati automobilom.

Duel Fenerbahčea i Kajzerija zakazan je za petak od 18 časova, a uoči 26. kola istanbulski tim zauzima treću poziciju, dok je Kajzeri poslednjeplasiran.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram