Foto: Starsport

Fudbalska utakmica između reprezentacije Srbije i Irske, koju prenosi televizija Nova S, večeras je posle prvog poluvremena ubedljivo najgledaniji program sa share-om od 50,05%, pokazuju merenja TV Beata.

PROČITAJTE JOŠ

Utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ izbor je najvećeg broja gledalaca SBB-a. Na drugom mestu je Prva televizija sa share-om od 11,25%, dok se javni servis nalazi na trećem mestu sa 6,47%.

Srbija je savladala Irsku sa 3:2 (1:1) u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Nova S će prenositi i naredne dve utakmice kvalifikacija – u subotu (20.45) protiv Portugala i u utorak protiv Azerbejdžana. Za one koji nisu u SBB mreži, Nova S je dostupna na platformi EON, preko bilo kog interneta bez ugovorne obaveze u okviru EON porodičnog paketa.

TV Beat je specijalizovana platforma za statističku TV analizu u realnom vremenu koja, mereći celu bazu gledalaca, a ne samo uzorak, daje precizne podatke o gledanosti određenog sadržaja ili kanala. Koriste je vodeći dirstributeri TV programa u Evropi, uključujući Veliku Britaniju, Španiju, Belgiju, Švajcarsku, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju i dr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare