Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Fudbaleri Srbije duelom protiv Irske u Beogradu započinju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a ovaj susret ćete ekskluzivno i direktno moći da gledate na TV Nova S.

Dragan Stojković Piksi debituje kao selektor „orlova“, a nakon Irske u Beograd stiže i Portugal predvođen Kristijanom Ronaldom (subota, 20.45), a onda sledi 3.111 kilometara daleko gostovanje Azerbejdžanu (utorak, 18 časova).

PROČITAJTE JOŠ

Sve mečeve moći ćete da gledate ekskluzivno na kanalu Nova S.

Piksi se odmah nametnuo autoritetom i preneo je dobru energiju na igrače, o čemu je govorio za Nova.rs i Uroš Spajić.

Potvrdili su to i igrači osmesima na treninzima, ali i Tadić koji je  govorio o prvim utiscima o novom selektoru, a neposredno pre toga se i Stojković našalio.

Inače, TV Nova S je dostupan i onima koji nisu SBB korisnici preko bilo kog interneta uz EON aplikaciju, koja omogućava gledanje sadržaja na računaru, tabletu, mobilnom telefonu i SMART TV-u.

Sve ove utakmice, ali i ostali TV sadržaj za celu porodicu, dostupan je u EON Porodičnom paketu bez ugovorne obaveze za 799 dinara, koji možete da aktivirate na eon.tv.

EON Porodični paket nudi 15 domaćih TV kanala, od kojih je 11 u HD rezoluciji, sa najtraženijim sadržajima – nova serija Aleksandar od Jugoslavije, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Pljiž, Utisak nedelje i mnoge druge na Nova S, ali i najnovije, tačne i nezavisne vesti i informativni program na N1. Tu su i dečiji kanali Pikaboo i Vavoom, TV prodavnica Shoppster, kao i Video klub sa naslovima za svaku priliku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare