FK Real Madrid
Foto: Screenshot Instagram aurelientchm

Fudbaleri Real Madrida demolirali su Barselonu sa 4:0 na "Kamp Nou" što je bila najveća pobeda "kraljevića" u istoriji na ovom terenu.

Real je tako uspeo da nadoknadi razliku u odnosu na prvi meč (0:1) i da obezbedi finale Kupa kralja.

PROČITAJTE JOŠ

Igrači i trener Reala su burno slavili pobedu protiv Katalonaca i megdan sa Osasunom u finalu Kupa, do te mere da je i Karlo Ančeloti, trener kluba, odlučio da oduševi sve: Sutra ste svi slobodni.

Usledile su viralne fotografije i snimci koji su pokazali kakav je delijirum nastao.

Modrić u džakuziju

Na jednoj fotografiji najveće fešte dominira starstveni Luka Modrić. Orelijen Čuameni je objavio fotografiju na kojoj Modrić peva zagrljen sad Karvahalom u džakuziju Barselone, a francuski saigrač ga poliva vodom.

I ovo je samo jedan od mnogih detalja koji su primetili navijači.

Zašto Dani pokazuje dres Vinisijusa?

Dani Sebaljos je slavio tako što je pokazivao dres Vinisijusa Žuniora, a to je protumačeno na nekoliko načina.

To je bio omaž saigraču zbog sjajnog meča, podrška jer je celo vreme slušao uvrede sa tribina „Kamp Noua“, ali i najverovatnije direktna provokacija na račun Barselone jer je Brazilac nekoliko puta ušao u klinč sa Gavijem. Mlada zvezda Barselone je pokrenula prljavi rat koji je trajao tokom svih 90 minuta fudbala.

Kros prekršio sopstvenu tradiciju

Toni Kros jedan od ključnih čoveka decenijske dominacije Reala ovog puta je bio raspoloženiji, pa se i on našao na snimcima veselja.

Obično se Nemac drži po strani u ovakvim situacijama, ali je ovog puta došetao u papučama i slavio sa saigračima. Videlo se da je odlučio da prekrši svoju tradiciju, ali i da je bio neobično srećan.

Najveći promašaj u istoriji i trenerka

Ipak, na fotografiji nedostaju dva igrača koji su odradili veliki posao – Tibo Kurtoa i Frederiko Valverde. Razlog? Davali su izjave medijima dok su se saigrači zabavljali.

Na kraju ne i najmanje bitno je da se na fotografiji nalazi i Eden Azar koji je i 12. „El klasiko“ proveo u trenerci od kada je pre četiri godine došao u Real za 115 milioan evra. I dalje izgleda kao strano telo.

BONUS VIDEO Navijači Reala u centru Madrida slavili titulu prvaka Evrope

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar