Nekada je dovoljan jedan detalj da raspali čitavu polemiku.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nalazi se u Monte Karlu već nekoliko dana gde vredno trenira pred početak mastersa u Monte Karlu (8. – 16. april).

I dok srpski teniser još uvek ne zna rivale na žrebu (saznaće ih u petak od 17.00), jedan detalj je učinio da navijači strahuju.

PROČITAJTE JOŠ

Zapravo je glavno pitanje šta tačno muči Đokovića? Srpski as je izašao na trening sa Aleksanderom Zverevim, a ubrzo su svi primetili da na podlaktici desne ruke nosi rukav koji bi trebalo da da dodatnu podršku ruci kako ne bi bilo nikakvih problema.

Da li je ovo bila mera predostrožnosti ili nešto više saznaćemo uskoro, ali svakako da je i ovaj trening skriven od očiju javnosti pokazao da oseća neku nelagodu.

Ipak, ovo je bilo samo u jednom kratkom trenutku jer je ubrzo ostatak treninga odradio bez ikakvih mera opreza što se videlo po fotografijama koje su pred vama. Ipak, u trenutku kada su informacije ograničene mnoge zanima šta se zapravo tu dešava.

Novak je u prethodna dva učešća u Monaku završio u drugom kolu protiv Alehandra Davidoviča Fokine, te u trećem nakon poraza od Danijela Evansa. Zbog toga ima dodatni motiv da napravi dobar rezultat i tako blindira svoje mesto na vrhu barem do Rolan Garosa, koji bi mogao da postane turnir koji će odrediti tok čitave sezone u muškom tenisu.

BONUS VIDEO Nestvaran poen Đokovića i Medvedeva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare