Zavirite u Realovu bazu u Parizu, spavaće u zamku, luksuznije nije moglo VIDEO

Fudbal 18. maj 202208:19 > 30. maj 2022 15:18
Podeli:
Foto: Youtube Screenshot

Sve je bliže veliko finale Lige šampiona, a klubovi se trude da igrači budu potpuno spremni za sve izazove koji ih čekaju u Parizu u subotu 28. maja.

Fudbaleri Real Madrida i Liverpula igraće za titulu šampiona Evrope i ništa manje od spektakla se ne očekuje u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ

Da bi sve prošlo u savršenom redu uprava „kraljevića“ odlučila je da ne žali novac za smeštaj fudbalera. Hotel koji su izabrali spada na svim listama u Top 5 ili 10 najluksuznijih hotela u ovom gradu.

Real će biti smešten u luksuznom hotelu od pet zvezdica "Oberž du Žo de Palm". Ovaj hotel zahvata površinu od 7.800 hektara, ima čak 92 sobe, teretanu koja je urađena po poslednjim standardima, ali i mogućnosti za konjički sport i golf terene.

Naravno, golf tereni će verovatno najviše oduševiti Gareta Bejla kom su prioriteti u životu "Vels, golf, Madrid", kao što je pisalo na čuvenoj zastavi koju su mu dali saigrači.

Hotel podseća na zamak, što i ne čudi jer su u blizini nalazi pravi Šantili zamak. Velika prednost ovog smeštaja je što je veoma blizu aerodroma "Šarl de Gol" i samo pola sata vožnje udaljen od "Stadiona Francuske", na kom će se igrati finale.

Ovaj hotel je poznat po živopisnom krajoliku, a noć košta oko 500 evra. Florentino Perez, predsednik kluba, neće biti sa timom u ovom hotelu, već je on izabrao hotel u centru prestonice Francuske.

NIVEA MEN zvanični sponzor Real Madrida.

BONUS VIDEO Slavlje u svlačionici Real Madrida

Komentari

Vaš komentar