Foto: EPA-EFE/Manuel Lorenzo

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Kupa kralja tesnom pobedom nad Elčeom 2:1.

„Kraljevski klub“ je do pobede stigao kroz produžetke, iako je u njima imao deset igrača i gubio je sa 0:1 od 104. minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

U meču neverovatnog preokreta, svoju šansu dobio je i Luka Jović, koji je izašao iz igre u 79. minutu.

Tokom regularnih 90 minuta, nijedna od ekipa nije uspela da postigne gol, a onda je 30 dodanih minuta bilo uzbudljivije nego sat i po fudbala pre toga.

Marselo je u 102. minutu sa leđa startovao na rivala i dobio je crveni karton, posle čega je usledio slobodnjak koji se mogao ispostaviti kobnim po Real.

Iz njega je Real primio prvi gol, a postigao ga je Gonzalo Verdu za 1:0. Ipak, Isko je u 108. minutu vratio nadu svom klubu i izjednačio je na 1:1.

Isko je iskoristio šut Sebaljosa u dobroj akciji „kraljevskog kluba“, kada je skrenuo loptu ka mreži posle slabog pokušaja Danija.

Navijače „blankosa“ je u delirijum bacio Eden Azar, koji je postigao pogodak u 115. minutu meča. Do kraja je Elče uspeo da još jednom zatrese mrežu protivnika.

Taj gol je poništen, Pere Milja je ubrzo dobio drugi žut karton, a strasti su na terenu uzavrele. Elče je ostao sa desetoricom na terenu i nije imao snage da napravi čudo i eliminiše favorizovanog rivala.

BONUS VIDEO: Mesi osvaja Zlatnu loptu 2021. godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar