EPA: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Paulo Dibala i uprava Juventusa vode javnu diskusiju oko novog ugovora Argentinca, ali iznose oprečne informacije.

Napadač „stare dame“ navodi da niko iz kluba nije kontaktirao ni njega, ni njegovog agenta zarad produžetka saradnje, dok je vlasnik kluba Andrea Anjeli saopštio da je igrač dobio ponudu iz snova. Kome verovati?

PROČITAJTE JOŠ

Argentinac ima ugovor do juna 2022. godine, pa se sve češće spominje njegov odlazak već ove zime. Torinski velikan želi da izvuče maksimum razmenom sa nekim drugim klubom, a otuda je u prvi plan iskočio potencijalni dogovor sa Mančester junajtedom (Mino Rajola, čuveni agent, raspalio je šuškanja o transferu).

Pol Pogba bi mogao da napusti „Old Traford“ i vratio se u bivši klub, dok bi Argentinac dobio priliku da se oproba u Premijer ligi.

Dibala je postigao prvi gol u sezoni prethodnom kolu Serije A protiv Đenove, ali navodi da kontakta oko produžetka saradnje nije bilo:

„Mnogo stvari koje se tiču priča o mom ugovoru su neistinite. Moj agent je bio dugo vremena u Torinu i nijednom nije pozvan od strane kluba. Razočaran sam što čujem da se u klub investiraju značajna finansijska sredstva. Bilo bi bolje da se kaže istina, jer ovakve stvari okreću navijače protiv mene, uz svu ljubav koju imam prema Juventusu“, rekao je Dibala za „Skaj Italija“.

Argentinac je odigrao 12 mečeva u „staroj dami“.

„Dobra vest je da je postigao gol. Imao je težak period pošto se zarazio koronavirusom. Čujem sa velikim zadovoljstvom da voli Juventus. Ta ljubav je recipročna. Vidimo ga kao budućeg kapitena. Ono što znam je da je nedavno dobio ponudu koja bi ga učinila jednim od 20 najplaćenijih igrača u Evropi. Čekamo njegov odgovor“, rekao je Anjeli.

Prvi čovek Juventusa zahteva od Dibale da pokaže da može da bude u samom kremu fudbala:

„Najvažnije je da vidimo njegov odgovor na terenu. Želimo da bude jedan od pet top napadača u Evropi. Još nije među njima i sam je svestan toga“, zaključio je Anjeli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar